#sw

Advertisement


Fitnes dimana sih koh?🤣   @betrandpetoputraonsu     @ruben  _onsu   @sarwendah29     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu support   @bentoinfo   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Slalu support dan follow   @ruben  _onsu   @sarwendah29     @betrandpetoputraonsu     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu     @theonsufamily   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu nonton   @kakakberadik  _mop   @kakakcici  _mop   @dapurbundasarwendah  _mop   @diarysarwendah  _mop   @mopchannel   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   @ponc0     @dinomiliano     @heidyhellena     @bibi  .nonie   @aprildina   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   #bentoxbensu     #theonsu     #SW     #sarwendah     #betrandpeto     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #bentoxbensuindonesia     #rubeners     #wendaddict     #thalialovers     #thanialovers     #thanos     #sinyo     #etaneto     #king     #kakak     #kakakcicimop     #kakakberadik     #dastersarwendah     #mopchannel     #jagaperasaan     #bentoxbensujakarta     #jordionsu     #bentoxbensulampung     #bentoxbensubandung     #rubensarwendah     #mopmusics4     #sinyosunat  


0💬Normal

[ - Vidéo de   @alan  .thms au dernier rassemblement   @lowanybrand  . Merci pour ce travail fournis ! ] YouTube : Alan enVID Événement : L.A.B Déplacement : Saint-Just-En-Chaussée (60)   #movies     #amateurphotography     #amateur     #videos     #littlemovie     #petitfilm     #video     #rassemblement     #rasso     #saintjustenchaussee     #lab     #section     #SectionWest     #sw     #carsfamily     #caraddict     #cars     #moviecars     #corvette     #honda     #ford     #bmw     #letsgo  


0💬Normal

Polosan Nih polosannya jan lupa tag 😊 _______________________________ ❤️Support sampai sukses 🙏 ❤️Follback DM 😉 ❤️Tag teman kamu 👬👫👭 _______________________________ ❤️Liat Sambil Like ❤️Aktifin notifikasi kiriman ❤️Share Bantu support 😊 _______________________________ Jangan lupa tap 2×😁Bantu up 100 followers 😊tidak ada ruginya jika kalian follow my akun :  @capcip  .07.squad _______________________________ ▪ Sumber 👇 🎬@ _______________________________ ♨SOME HASTAG♨   #polosan     #videokeren    #videokekinian     #videostatuswa     #videostory    #videostorywa    #sampahberkarya    #videostatuswa    #bacotanfrontal     #sampahmasyarakat    #quoteskeren    #katakatakeren     #quoteskekinian    #quotesbijak    #statuswhatsapp    #storywahits     #storywaromantis     #storywavideo    #qoutes     #sw     #katakatabijak     #literature    #storywasapp     #quotes  _berkelas   #bajinganberkelas    #qoutesindonesia  


0💬Normal

こんにちは!! 最近天気がいい!☀️.°☺️ . . 随分春らしくなってきましたね〜🍃🌸🐝🌸🍃 . . 今日は以前よりお話してた新ケーキ!! . . クグロフチョコケーキ🍫😝💕 . . ガトーショコラとは別に作っております!॑⸜(* ॑꒳ ॑* )⸝⋆* 甘党諸君にはぜひ!これは!たべて!笑 . . 写真も撮りたくなるように盛り付け頑張ろ( *˙ω˙*)و グッ! . . ふぉとばい  @mimote1   #チョコ #チョコケーキ #ガトーショコラ   #sw  


1💬Normal

6 HARI LAGI💃🤗 'Malaikat Penjagaku' Jumat, 6 maret 2020 jam 10.00 hanya di   @mopchannel   _________________________________________   #sarwendah     #sw     #bensu     #ThaliaPutriOnsu     #ThaniaPutriOnsu     #betrandpetoputraonsu     #justruben     #jalani  _nikmati_syukuri   #janganlupabahagia     #senyuminaja     #rezekigakketuker     #betrandpeto     #sarwendah     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #betrandpetoputraonsu     #thefamily     #onsufamily     #bertrand     #betrandpeto     #betrandpetoloversindonesia     #akukamukita     #sahabatkecil     #betrandpetoputraonsu     #betrandpeto     #theonsufamily     #bahagiaitusederhana     #jalani  _nikmati_syukuri   #rezekigakketuker     #senyuminaja     #ccpbetrand     #ccpbetrandpeto     #bentoxbensu     #sw     #supportbensutshirt  


0💬Normal

Haiii semua ada kabar baik bangett sebentar lagi video clip terbaru koko Betrand akan tayang pada tanggal 6 Maret 2020 oleh karena itu diminta untuk menyebarluaskan berita ini ke semua grup/sosmed BXB agar kita sama sama untuk me trendingkan MV terbarunya ini yang merupakan ciptaan koko sendiri kita harus streaming terus nanti hajatan tiap malem. Sampe trending paling atas ya berharap juga untuk nanti jangan cuma like tapi komen sebanyak2 nya itu membantu trending lebih cepat videonya dan kalo share nya kurang nanti ngk seimbang jadi mohon yang mengaku BXB putar terus nanti Lagu koko yang terbaru untuk jadwal streaming akan dibuat admin   @betrandpeto  _protect biar kita kompak syarat trending nanti akan di sebarkan inget kalo udah baca sebar ke semuaaaa grup BXB kamu ya biar kita makin bersatuuuu - - - -   #fans   betrand   #fansbetrandpeto     #betrandpetoputraonsu     #betrandpeto     #betrand     #betrandpetolovers     #betrandpetoloversindonesia     #theonsufamily     #theonsu     #rubenonsu     #bentoxbensu     #sarwendah     #sw     #jalani  _nikmati_syukuri   #bentoxbensutanggerang     #rezekigakketuker     #thaniaputrionsu     #thaliaputrionsu  


0💬Normal

“Cici sayang kakak” Sweet banget si🥰❤️ *Maap ada notip   @betrandpetoputraonsu     @ruben  _onsu   @sarwendah29     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu support   @bentoinfo   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Slalu support dan follow   @ruben  _onsu   @sarwendah29     @betrandpetoputraonsu     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu     @theonsufamily   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu nonton   @kakakberadik  _mop   @kakakcici  _mop   @dapurbundasarwendah  _mop   @diarysarwendah  _mop   @mopchannel   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   @ponc0     @dinomiliano     @heidyhellena     @bibi  .nonie   @aprildina   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   #bentoxbensu     #theonsu     #SW     #sarwendah     #betrandpeto     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #bentoxbensuindonesia     #rubeners     #wendaddict     #thalialovers     #thanialovers     #thanos     #sinyo     #etaneto     #king     #kakak     #kakakcicimop     #kakakberadik     #dastersarwendah     #mopchannel     #jagaperasaan     #bentoxbensujakarta     #jordionsu     #bentoxbensulampung     #bentoxbensubandung     #rubensarwendah     #mopmusics4     #sinyosunat  


0💬Normal

Y’all i remade my TROS pants in like two days and I’m extremely proud of these. First pair of ACTUAL pants i’ve made 😭😭😭😭   #tros     #riseofskywalker     #rey     #reycosplay     #reycosplaycommunity     #sw     #starwars     #50shadesofrey  


0💬Normal

  @lada  _vesta_uzb_club   #LADA     #ladavestasw     #ladavesta     #lada     #sedan     #vaz     #tuning     #sw     #cross     #ladasport     #vestasport     #vesta   #универсал   #ladavestaclub  


0💬Normal

  #Instagram   flagged a close up (with NO   #nudity   ) that I tried to post. I tried posting again without the stripper hashtag before requesting a review, (to avoid a shadow ban) but it automatically removed it again and threatened to suspend my account, without giving me an option for review. Instagram is a hostile environment for   #sw   So, enjoy the full shot with a messy background 🤷🏻‍♀️


0💬Normal

First month completed ☑️ really wasn't expecting it to be this much! After my little gain I thought it was just going to knock me off track completely before I'd really even started 😅 I also got slimmer of the week this week which I'm so pleased about, I'm just gutted I let head get the better of me and not stay to group for my awards 😩 suppose it's taught me a lesson! • • • •   #slimmingworld     #slimmingworlduk     #slimmingworldjourney     #slimmingworldfriends     #slimmingworldfollowers     #slimmingworldlife     #slimmingworldfamily     #slimmingworldmafia     #slimmingworldinsta     #slimmingworldmember     #slimmingworldlove     #slimmingworldtransformation     #slimmingworlddiary     #slimmingworldfood     #slimmingworldmotivation     #slimmingworldsupport     #slimmingworldplan     #sw     #swuk     #swinsta     #swblogger     #foodoptimising     #fooddiary     #extraeasy     #healthyeats     #weightloss     #weightlossjourney     #weightlossmotivation  


0💬Normal

 ワイドなウイル   #SW     #SmokeyWood     #2020SW     #SmokeyWood  _azito #コルク着け普及委員会 #ビカクシダ #コウモリラン #珍奇植物 #ビザールプランツ   #green   #植物   #plants   #観葉植物 #インテリア #ボタニカル   #platycerium     #staghornferns   #輪根転生   #azito  の植物   #azito  のコルク   #azito  のビカク


0💬Normal

  #ketodiet     #wellness     #weightwatchers     #gymlife     #training     #fitspo     #cardio     #fitnessjourney     #cleaneating     #slimmingworlduk     #losingweight     #ww     #detox     #eatclean     #one     #instafit     #sw     #vegan     #love     #abnehmen     #ketoweightloss     #getfit     #ketosis     #muscle     #intermittentfasting     #crossfit     #inspiration     #fitmom     #lchf     #foodie  


0💬Normal

  #ketodiet     #wellness     #weightwatchers     #gymlife     #training     #fitspo     #cardio     #fitnessjourney     #cleaneating     #slimmingworlduk     #losingweight     #ww     #detox     #eatclean     #one     #instafit     #sw     #vegan     #love     #abnehmen     #ketoweightloss     #getfit     #ketosis     #muscle     #intermittentfasting     #crossfit     #inspiration     #fitmom     #lchf     #foodie  


0💬Normal

Lol spam trump in chat letter by letter for a follow back   #memes     #jewbagel     #sw     #summonerswar  


0💬Normal

Complete when you draw the remaining six monsters. .   #summonerswar     #sw   #厚塗り   #impastopainting     #digitalart     #digitalillustration     #digitalpainting     #illustration     #illustrator     #summonerswarfanart  


0💬Normal

Hayo Follow sayang😊 . . . Bantu up nya ke 1K followers nya boss ku Terimakasih atas dukungan tanpa kalian saya buka siapa siapa Editing:by android Apk:kinemaster🎥 tag seseorang/temanmu suka dengan quotes ini,like❤coment💬 . . . Repost  @tag   akun ini Admin: PADANG🌍 My patners Tag ke teman",keluarga,sahabat &pacar kalian: ➖➖➖➖➖➖ My Partner   @white  .project2707   @prast  _nation   @qoutes  _remaja06   @syuhada  .offc018   @fiki  _qouteser   @jalantupai  _012   @uliltupai  _012   @blue  .project1801   @leonardo  _quoteser   @polosan  .laknat   @gomet  .tv   @lexus  .bart12   @quetos  _sy.29   @nolep  _bgst01   @lightcaster  _36   @pemburu  .stroy_   @polosan  .laknat . Mau nitip kata²/music Free-DM📩🎥 Terima jasa buat quotes📌 📷Polosan=5k 📸quotes=10k . Minat?dm aja📩 . . . ====================================   #bajinganterhormat     #bajinganberkelas     #biji  _onta   #bijikers     #quotes     #literasi     #storywakekinian     #sw     #videokeren89     #polosanvideo     #polosanquotes     #quotesbajingan     #baperstory     #katakatabijak     #short      #vector     #jodohwasiatbapak     #literasi30detik     #lfl  


2💬Normal

Aduuh Gustii😋 Nikmat Bener nih koko makannya😋 •••• 🎥 "Dapur Bunda Sarwendah"   #kamuberhakbahagia     #kamuberhakbahagiabetrandfeatsarwendah     #sahabatkecil     #sahabatkecilbetrand     #jalani  _nikmati_syukuri   #jalaninikmatisyukuri     #realruben     #justruben     #realruben     #sw     #sarwendah     #sarwendah29     #ruben     #rubenonsu     #betrandpetoputraonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #rezekigakketuker     #senyuminaja     #theonsufamily     #theonsutrending     #semangatbaru  


0💬Normal

Gabriel is the Official Dumbass of the Novak family- -   #supernatural     #spn     #suparnaturalau     #supernaturaltwitter     #twitter     #twitterau     #au     #supernaturaltwitterau     #dean     #dw     #deanwinchester     #sam     #samuel     #sw     #samwinchester     #winchesterbrothers     #nick     #lucifer     #satan     #gabriel     #gabrielnovak     #cas     #castiel     #castielnovak     #michael  


0💬Normal

  #ketodiet     #wellness     #weightwatchers     #gymlife     #training     #fitspo     #cardio     #fitnessjourney     #cleaneating     #slimmingworlduk     #losingweight     #ww     #detox     #eatclean     #one     #instafit     #sw     #vegan     #love     #abnehmen     #ketoweightloss     #getfit     #ketosis     #muscle     #intermittentfasting     #crossfit     #inspiration     #fitmom     #lchf     #foodie  


0💬Normal

Evento de otra galaxia:   @Lenovo  _Argentina   @Intel  _Latam y   @GrupoNucleo   //   @StarWars   en   @TeatroColon   //   @demo  .ok . . .   #starwars     #sw     #starwarsfan     #anewhope     #kenner     #markhamill     #teatrocolon     #lucasfilm     #disneyinconcert     #starwarsenconcierto     #disney     #georgelucas     #johnwilliams     #thiagotiberio     #orquesta     #emilianocastroejecutivo     #lenovo     #intel     #gruponucleo     #maytheforcebewithyou     #resellers     #tech     #technology     #amazing     #darkside  


0💬Normal

📍📍 --req by me! --baca!! Nah ini nih gw up lagi 🤤 Tolong yaa toloong (ya tolong apa coeg!) ya tolong laa jan klen nonton doang like juga yak yayayya? :v habis tu klen share kalo mau dapat -pahala gitu kan nah kalo kepo vids lainnya cek   @rx  .editss yha🌚 ---app Ig buat cari polosan Kinemaster pro, Pixellab, Inshot pro --rules🔥📍 Kalau kalian mau gw bikinin ada snk nyaa 😆 1.like postingan sebanyak-banyak nya 2.follow, tp jangan di unfoll ya😁 3.coment di video yg kalian mau gw bikinin 4.kirim quotes nya kalo kalian mau yg pilihan sendiri --tags   #edits     #kinemaster     #sw     #wastory     #story     #videostory     #lfl     #fff     #like     #follow     #likeforlikes     #followforfollow     #pixellab     #editor     #revolverx  


0💬Normal

Behind the Scenes with Carrie Fisher on the set of EMPIRE STRIKES BACK . . . . . . . . . .   #theriseofskywalker     #starwarsmovie     #starwarsfan     #starwars     #hansolo     #chewbacca     #r2d2     #theforceawakens     #babyyoda     #jedi     #force     #tfa     #daisyridley     #starwarstheriseofskywalker     #bts     #rey     #yoda     #darthvader     #kyloren     #princessleia     #daisyridley     #lukeskywalker     #themandalorian     #maytheforcebewithyou     #starwarsnews     #sw     #episodeix     #tros     #starwarsdaily  


1💬Normal

Halu time! 🥀Sve?Izin! 🥀Tag seseorang 🥀Share { if'u want } 🥀{ Like,Comment,Share } 🥀IF :   @betrandpetoputraonsu   🥀Follow   @ccpbetrand  __ 🥀Repost?Tag!   #ccpbetrand     #ccpbetrandpetoputraonsu     #ccpbetrandpeto     #BetrandPetoPutraOnsu     #jagaperasaan     #betrand     #betrandpeto     #betrandpetoputraonsu     #jalani  _nikmati_syukuri   #ccp     #tutorialccp     #bentoxbensu     #ccptulisan     #nayput     #nayrel     #sinyo     #thanos     #koko     #etaneto     #king     #ThaliaPutriOnsu     #ThaniaPutriOnsu     #SW     #rubenonsu     #theonsu     #theonsufamilly     #kakacici  


0💬Normal

📍📍 --req by   @naya  _perta06 --baca!! Nah ini nih gw up lagi 🤤 Tolong yaa toloong (ya tolong apa coeg!) ya tolong laa jan klen nonton doang like juga yak yayayya? :v habis tu klen share kalo mau dapat -pahala gitu kan nah kalo kepo vids lainnya cek   @rx  .editss yha🌚 ---app Kinemaster pro, aveeplayer pro, Pixellab, --rules🔥📍 Kalau kalian mau gw bikinin ada snk nyaa 😆 1.like postingan sebanyak-banyak nya 2.follow, tp jangan di unfoll ya😁 3.coment di video yg kalian mau gw bikinin 4.kirim quotes nya kalo kalian mau yg pilihan sendiri --tags   #edits     #kinemaster     #sw     #wastory     #story     #videostory     #lfl     #fff     #like     #follow     #likeforlikes     #followforfollow     #aveeplayer     #pixellab     #editor     #revolverx  


1💬Normal

Family es... en ciudad del sol🦍🔥💪🏽 . . . . . . .  #family     #familiacalistenica     #calisthenics     #calistenia     #frontlever     #backlever     #straddelplanche     #fullplanche     #streetworkout     #toreros     #salidamortal     #sw  


1💬Normal

Forgive us lord.... for we have sinned...syned a lot of Gin... a lot of shots and a maccies on the way home!! Thou doth promise to get back on the wagon...right after our hangover.... 😂😂😂  #sometimesletgo     #nightoffplan     #itsherfault     #shedidit     #sw     #swsyns     #sorry     #weightloss     #offthewagon     #sorryagain     #slimmingjourney     #shithappens     #swmassive     #swcommunity     #weightloss  


0💬Normal

My birthday cheat meal lunch! Doesn’t look that grand as I didn’t want to waste time with a photo but it was amazing!! Harissa chicken mayo sandwiches (made with white bread!), crisps which I actually couldn’t eat I was full, cheesy leek and potato soup and salad 😍 then a piece of jazzles Victoria sponge (literally the best cake ever!) 🥳 so worth the syns!   @jessieskitchen   fabulous as always ❤️   #sw     #slimmingworld     #birthdaytreats     #gettingold     #cake     #wortheverysyn  


0💬Normal

6 Hari Lagi Siap Hajatan... Kalian Siap Gak Nur? Kalo Siap Comment dibawah ya 6 Hari Lagi Siap Trendingkan❤️ Semangat NUR👑 ••••   #kamuberhakbahagia     #kamuberhakbahagiabetrandfeatsarwendah     #sahabatkecil     #sahabatkecilbetrand     #jalani  _nikmati_syukuri   #jalaninikmatisyukuri     #realruben     #justruben     #realruben     #sw     #sarwendah     #sarwendah29     #ruben     #rubenonsu     #betrandpetoputraonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #rezekigakketuker     #senyuminaja     #theonsufamily     #theonsutrending     #semangatbaru  


4💬Normal

Straight front lever at circus   #circusfamily     #circusaroundworld     #circuslife     #frontlevertraining     #frenchcircus     #circusfamily     #circusaroundworld     #circuslife     #trainingday     #traininsane     #trainingmotivation     #gymmotivation     #remember     #goodmoments     #calistenics     #sw     #streetworkouts     #streetworkoutfrance     #streetworkout     #motivation     #partnerworkout  💪  #statics     #fit     #fitness     #straightline     #straightlines  


0💬Normal

Workout motivation can seem out of reach! Of course everyone wants to have a healthy lifestyle and be in shape, but how can we keep up in this fast-paced world? . . 👉🏽Finao 30 (F30) is back & BETTER! 🔥30 day subscription 🔥Anytime enrollment 🔥Beginner friendly 🙌🏽Mobile friendly 💪🏽 Tutorial videos . . Typical how it goes, you’ve been at work all day and too tired to make it to the gym! Now you’re laying on the couch snacking, because you haven’t ate all day, starving about to order Uber eats! Sounds about right ! ✨We can help you with that as well! We have meal plan for each program and an in-house meal prep  @company   you can by from! . . Just $34.99. What are you waiting for you spent that on breakfast and lunch already! Time to make a change 👉🏽www.finao.fit . . Congratulations   @realcoreyjames   use this program to help him as he prepare to walk down the isle in August!


2💬Normal

Haloo selamat hari sabtuu yaa, jangan lupa saksikan ya dapur   @dapurbundasarwendah  _mop di yt   @mopchannel   ya jam 10.00 sebentar lagi siap² ya   @moplovers  _id   @mopchannel     @sarwendah29     @betrandpetoputraonsu     @thaliaputrionsu     #jalani  _nikmati_syukuri   #jagaperasaan     #justruben     #sw     #sarwendah29     #realbensu     #senyuminaja     #rezekigakketuker     #bensu     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #theonsufamily     #keluargakece  


0💬Normal

Kalau tidak ada jadwal tayang dairy the onsu dan vlog the onsu apa yang kalian lakukan,kalau mimin nonton ulang vlog yg lama dan dairy aja.... sehari aja rasanya enggak bisa kalau tidak melihat keseruan mereka. • • •   #kamuberhakbahagia     #kamuberhakbahagiabetrandfeatsarwendah     #sahabatkecil     #sahabatkecilbetrand     #jalani  _nikmati_syukuri   #jalaninikmatisyukuri     #realruben     #justruben     #realruben     #sw     #sarwendah     #sarwendah29     #ruben     #rubenonsu     #betrandpetoputraonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #rezekigakketuker     #senyuminaja     #theonsufamily     #theonsutrending     #semangatbaru    #bentoxbensu    #bentoxbensuppontianak  


9💬Normal

Assisted planche with   @kim  _langlet   #frenchcircus     #circusfamily     #circusaroundworld     #circuslife     #planche     #planchetraining     #fullplanche     #trainingday     #traininsane     #trainingmotivation     #gymmotivation     #acrogym     #remember     #goodmoments     #calistenics     #sw     #streetworkouts     #motivation     #partnerworkout  💪


0💬Normal

De puro hacerle nanai a los mishis😸


4💬Normal

Assisted planche with @_fursy_   #frenchcircus     #circusfamily     #circusaroundworld     #circuslife     #planche     #planchetraining     #fullplanche     #trainingday     #traininsane     #trainingmotivation     #gymmotivation     #acrogym     #remember     #goodmoments     #calistenics     #sw     #streetworkouts     #motivation     #partnerworkout  💪


0💬Normal

Marahnya kokoh lucu banget sih🤣❤️   @betrandpetoputraonsu     @ruben  _onsu   @sarwendah29     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu support   @bentoinfo   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Slalu support dan follow   @ruben  _onsu   @sarwendah29     @betrandpetoputraonsu     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu     @theonsufamily   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu nonton   @kakakberadik  _mop   @kakakcici  _mop   @dapurbundasarwendah  _mop   @diarysarwendah  _mop   @mopchannel   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   @ponc0     @dinomiliano     @heidyhellena     @bibi  .nonie   @aprildina   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   #bentoxbensu     #theonsu     #SW     #sarwendah     #betrandpeto     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #bentoxbensuindonesia     #rubeners     #wendaddict     #thalialovers     #thanialovers     #thanos     #sinyo     #etaneto     #king     #kakak     #kakakcicimop     #kakakberadik     #dastersarwendah     #mopchannel     #jagaperasaan     #bentoxbensujakarta     #jordionsu     #bentoxbensulampung     #bentoxbensubandung     #rubensarwendah     #mopmusics4     #sinyosunat  


1💬Normal

“AYAH CUMAN PENGEN KAKAK SARJANA”-Best father in the world❤️   @betrandpetoputraonsu     @ruben  _onsu   @sarwendah29     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu support   @bentoinfo   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Slalu support dan follow   @ruben  _onsu   @sarwendah29     @betrandpetoputraonsu     @thaliaputrionsu     @thaniaputrionsu     @theonsufamily   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Selalu nonton   @kakakberadik  _mop   @kakakcici  _mop   @dapurbundasarwendah  _mop   @diarysarwendah  _mop   @mopchannel   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   @ponc0     @dinomiliano     @heidyhellena     @bibi  .nonie   @aprildina   ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖   #bentoxbensu     #theonsu     #SW     #sarwendah     #betrandpeto     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #bentoxbensuindonesia     #rubeners     #wendaddict     #thalialovers     #thanialovers     #thanos     #sinyo     #etaneto     #king     #kakak     #kakakcicimop     #kakakberadik     #dastersarwendah     #mopchannel     #jagaperasaan     #bentoxbensujakarta     #jordionsu     #bentoxbensulampung     #bentoxbensubandung     #rubensarwendah     #mopmusics4     #sinyosunat  


0💬Normal

Open house Saturday February 29th from 12-2pm. 203 Patterson View SW.   #yyc     #yycliving     #cirrealty     #albertare     #yycre     #pattersoncalgary     #sw     #yycrealestate     #yycrealtor  


1💬Normal

Reposted from   @betrand  _petonsu (  @get  _regrann) - Waaaaaaaah cici   @thaliaputrionsu   sampe ketawa gitu..😂😂 Aduh   @keith  .xw bisa aja nih godain thalia nya😀 emang bikin gemesh ya dua anak ini😉 _________________________   #betrandpeto     #betrandpetoputraonsu     #sarwendah     #sw     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #jalani  _nikmati_syukuri   #janganlupabahagia     #senyuminaja     #rezekigakketuker     #justruben     #theonsufamily     #theonsu   -   #regrann  


0💬Normal

Jangan Lihat Aja Dong😆 Bantu Support 500 Dan Jangan Lupa Follow, Like👍, Comment, Dan Share📱. Semoga Terhibur Dengan Videonya😊 Dan Budayakan Baca Deskripsi😉. ________________________________________ Music: - Tag Sumber Kalau Mau Ngerepost😇 Suka?Like. Save?Izin. Followww:) ________________________________________ Jangan Lupa Follow👑 @_wirabodeee_ ✔ @_wirabodeee_ ✔ @_wirabodeee_ ✔ @_wirabodeee_ ✔ @_wirabodeee_ ✔ ________________________________________ Partner:   @kampang  .exe ✔ ________________________________________ 🏠Hello, I'm From Indonesia 🌏Live In Kalimantan Tengah 💟Like Jika Anda Menyukai Video Saya 👨Tag Seseorang ________________________________________ Hastag⬇   #quotes     #quotesindo     #quotesindonesia     #quoteskeren     #quotesbijak     #quotesmasakini     #video     #videokeren     #videokeren89     #videokekinian     #videostorykekinian     #story     #sw     #storywa     #storywa30dtk     #storywhatsapp     #statuswhatsapp     #storywakekinian     #bajingan     #bajinganberkelas     #bajinganbermoral     #brengsek     #brengsekberkelas     #brengsekterhormat     #bajinganterhormat     #dj     #djindo     #djkekinian     #djakademiks     #djslowbass  


0💬Normal

Pas kolaborasi   @betrandpetoputraonsu   dengan   @andmeshkamaleng  _ gilaaaa suara koko dan ka andmesh suara nya bagussssss bgtt😍 - - -   @betrandpetoputraonsu     @thaliaputrionsu     @sarwendah29     @sw     @kakakcici  _mop   @mopchannel     @mopmusic  _mop   @kakakberadik  _mop   @cuapcuap  _mop   @dapurbundasarwendah  _mop   @ruben  _onsu   @diarysarwendah  _mop - - - - -   #fans   betrand   #fansbetrandpeto     #betrandpetoputraonsu     #betrandpeto     #betrand     #betrandpetolovers     #betrandpetoloversindonesia     #theonsufamily     #theonsu     #rubenonsu     #bentoxbensu     #sarwendah     #sw     #jalani  _nikmati_syukuri   #bentoxbensutanggerang     #rezekigakketuker     #thaniaputrionsu     #thaliaputrionsu  


0💬Normal

Sebentar lagi akan tayang ni jam 10.00 wib di   @mopchannel   • • •📸  @dapurbundasarwendah  _mop   #kamuberhakbahagia     #kamuberhakbahagiabetrandfeatsarwendah     #sahabatkecil     #sahabatkecilbetrand     #jalani  _nikmati_syukuri   #jalaninikmatisyukuri     #realruben     #justruben     #realruben     #sw     #sarwendah     #sarwendah29     #ruben     #rubenonsu     #betrandpetoputraonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #rezekigakketuker     #senyuminaja     #theonsufamily     #theonsutrending     #semangatbaru    #bentoxbensu    #bentoxbensuppontianak  


0💬Normal

🗣 LOSE TO WIN CHALLENGE LOADING 💪🏽💪🏽🔥🔥🔥🔥...............Swipe Left for Rules !!!!! Get Ready To Lose Weight and Win Big: FIRST PLACE $1000 🤑🤑🤑🤑 SECOND PLACE $700 THIRD PLACE $300 Losing weight doesn’t have to be a struggle. If you’re ready to make a positive change in your life and finally shed some of those pounds then I invite you to join our LOSE TO WIN Weight Loss Challenge starting 3/14/2020........ Start living the happier and healthier life you deserve. Become the best version of yourself and feel great from the inside out. DM me if you are ready for a challenge !!!!!!


1💬Normal

Rutinitas bunda di pagi ini 💪 • • •📸  @ruben  _onsu   #kamuberhakbahagia     #kamuberhakbahagiabetrandfeatsarwendah     #sahabatkecil     #sahabatkecilbetrand     #jalani  _nikmati_syukuri   #jalaninikmatisyukuri     #realruben     #justruben     #realruben     #sw     #sarwendah     #sarwendah29     #ruben     #rubenonsu     #betrandpetoputraonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #rezekigakketuker     #senyuminaja     #theonsufamily     #theonsutrending     #semangatbaru    #bentoxbensu    #bentoxbensuppontianak  


0💬Normal

Waaaaaaaah cici   @thaliaputrionsu   sampe ketawa gitu..😂😂 Aduh   @keith  .xw bisa aja nih godain thalia nya😀 emang bikin gemesh ya dua anak ini😉 _________________________   #betrandpeto     #betrandpetoputraonsu     #sarwendah     #sw     #rubenonsu     #thaliaputrionsu     #thaniaputrionsu     #jalani  _nikmati_syukuri   #janganlupabahagia     #senyuminaja     #rezekigakketuker     #justruben     #theonsufamily     #theonsu  


1💬Normal

~[TAG SESEORANG🌹]~ Riq:   @muhammad  _adityo27 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW   @20rifaldy  _ Support 2k iyaa.. Tolong hargai watermark saya! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ~Hargai lah karya seseorang 😉 ~Memang tak sebagus karya kalian😫 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow MY TEAM   @squad  .bossq   @squad  .bossq   @squad  .bossq . Masih editor nub😁 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❤️Kalau suka love saja☑️ 📩 izin sebelum download☑️ 📽️ Jgn lupa Follow   @20rifaldy  _ ☑️ 🔔Aktifkan untuk new update☑️ 🙏 Maaf jika ada kesalahan☑️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Patner Account   @david  _lucast . [SOME HASTAG]   #storywakeren     #vidio  _polosan_   #polosan     #polosanhits     #storywakekinian     #katakatamakassar     #tidakribet     #storywalucu     #gebetan     #sw     #vidiolucu     #storyromantis     #indonesia     #bangsatberkelas     #padang     #bangsatmenginspirasi     #quotes     #lagubaper     #katakatamuslim     #minangkocak     #anaksoleh     #tidakjodoh     #quotes     #katakatabahagia     #katabijakjawa     #sw     #vidiolucu     #bijaklucu     #katakatasakithati  _   #menjalaninhubungan  


2💬Normal

Happy morniing 😊😍 Nah gini nii tampak koko   @betrandpetoputraonsu   dari samping. Koko mah dari segi mana aja ganteng hehee . . Yang mau wpp nya cek sg yaa 😄   #betrandpetoputraonsu     #betrand     #kokobetrand     #sinyo     #sinyojail     #ucul     #gemes     #gemes     #sayang     #tampan     #suaraemas     #betrandpeto     #kakakbetrand     #diarytheonsu     #sarwendah     #SW     #rubenonsu     #bentoxbensu     #green     #niceday     #jalani  _nikmati_syukuri   #kakakberadik     #sweet     #love     #yellow     #mopchannel     #anakbujangayah     #sweet     #lfl     #loveyourself  


0💬Normal

Good morning ❤️❤️🤗 Jangan lupa like dan follow ya. Biar Mimin nya semangat update video terbaru 🙏🙏 Salam dari   @betrandxbensu  _art dan   @masanggara8   🙏❤️❤️ betrandxbensu dimana pun berada. Support me 1jt followers ya. Yg mau request lagu berikutnya silahkan komentar dibawah 🙏🙏 Typo woi?Help 3k ❤😘 💮|__ib=all 💮|__if=  @betrandpetoputraonsu   💮|__Save?Izin Jangan Main ambil aja!!! 💮|__No Ghostine! 💮|__Share ke temen kalian!! 💮|__Req?DM Atau Comment di bawah!! 💮|__Wajib follow   @masanggara8     #ccptutorial     #ccpbetrandpeto     #ccpedit     #ccpgeneration     #ccpbergelombang     #cc     #betrandpetoccp     #betrandpetocover     #betrand     #betrandpeto     #betrandpetoputraonsu     #betrandccp     #betrandpetoloversindonesia     #betradccp     #betradccp     #betrandpetoloversindonesia     #bentoxbensu     #bentoxbensuindonesia     #betrandpetotv     #rubenonsu     #sw     #sarwendah     #thaniaputrionsu     #thaliaputrionsu     #follow4followback     #followtrain     #follow     #fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff     #ccpedit     #the     #onsu     #family     #theonsufamily  


2💬Normal

Next Page